CROAZIERE IN EMIRATELE ARABE UNITE -

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Pachetul Include

11 nopti,

Porturi: Colombo, Sri Lanka - Hong Kong, China - Langkawi, Malaysia - Penang, Malaysia - Phuket, Thailanda - Shanghai, China - Singapore - Dubai, Emiratele Arabe Unite - Muscat, Oman - Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite - Ho Chi Minh City,Vietnam - Port Kelang, Malaysia

Descriere Hotel

MSC Splendida este unul din vasele cele mai incantatoare ale MSC Cruises ce ofera pasagerilor sai ocazia de a merge intr-un voiaj mai degraba decat intr-o simpla calatorie.

Pentru pasagerii pretentiosi din MSC Yacht Club, MSC Cruises pune la dispozitie servicii de inalta clasa, 71 de apartamente spatioase si majordomn.

Pentru tratamente de infrumusetare, pasagerii pot alege MSC Aurea Spa. Aici, magia masajului balinez intalneste faimoasele tratamente cu apa de pe vremea romanilor. Pasagerii se vor bucura de facilitatile de relaxare cum sunt: sauna, baile turcesti sau solarul. Divertismentul la bordul vasului MSC Splendida cuprinde: 4 piscine, o sala pentru exercitii, un simulator de Formula 1 si multe altele.

Doriti sa faceti baie la soare in pace si intimitate? Descoperiti sanctuarul linistii, special creat pentru adulti. Pentru grupuri de prieteni, cupluri in cautarea unei escapade romantice, sau parinti ce vor sa se bucure de liniste, Top 18 este locul perfect pentru a va relaxa si a va pierde cu privirea in valuri.

MSC Splendida este un vas de croaziera modern, echipat cu cele mai inovative sisteme pentru a garanta protectia mediului, meritand astfel titlul de vas Eco.

Facilitati Hotel

Tipuri de cabine:

Cabina interioara – Toate paturile pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de sifonier spatios, baie cu dus, TV, telefon, minibar, seif si aer conditionat.

Cabina exterioara cu geam – Toate paturile pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de sifonier spatios, baie cu dus, TV, telefon, minibar, seif si aer conditionat.

Cabina exterioara cu balcon – Toate paturile pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de sifonier spatios, baie cu dus, TV, telefon, minibar, seif si aer conditionat.

Suita – Toate paturile pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de sifonier spatios, baie cu cada, TV, telefon, minibar, seif si aer conditionat.

Suita MSC Yacht Club Deluxe – Toate paturile pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de sifonier spatios, baie cu cada, TV, telefon, minibar, seif si aer conditionat, console Nintendo Wii.

Suita MSC Yacht Club Executive and Family – Toate paturile pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de sifonier spatios, baie cu cada, TV, telefon, minibar, seif si aer conditionat, console Nintendo Wii.

Suita MSC Yacht Club Royal – Toate paturile pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de sifonier spatios, baie cu cada, TV, telefon, minibar, seif si aer conditionat, console Nintendo Wii.

Spatii publice:

Restaurantul Villa Verde este amplasat la pupa navei, asadar ofera o panorama de vis. Meniul mediteranean este diversificat, pentru a satisface toate gusturile.


Restaurantul Tex Mex Santa Fe este alegerea perfecta pentru iubitorii gustului picant. Specialitatile sunt acompaniate de berea mexicana, tequilla si margarita.

Barul Purple Jazz este inspirat de muzica jazz, oferind sortimente rare de whiskey, cognac, vodka, gin, tequila.

Facilitati Statiune

Detalii Tehnice
Construit in2009
Tonaj137.936
Capacitate3.247
Numarul membrilor echipajuluiAproximativ 1.370
Numarul cabinelor1.637, incl. 43 pentru pasagerii cu dizabilitati sau mobilitate redusa
Lungime/Latime/Inaltime333,30 m / 37,92 m post panamax / 66,80 m
Punti18, incl. 14 pentru pasageri
Viteza maxima22,99 noduri
Viteza medie18 noduri

Atractii

MSC Croaziere va ureaza bun venit la bord!

Viata la bordul vaselor MSC Croaziere, ce detine una din cele mai moderne si luxoase flote din lume, inseamna calatorie, evadare, magie, relaxare.

Stilul italian, un confort exceptional, ospitalitatea si grija pentru mediul inconjurator sunt elementele cu care MSC Croaziere se mandreste.

Cina la bordul vaselor MSC Croaziere se serveste bazandu-se pe fiecare itinerariu in parte si este specificata in programul pe care il primiti zilnic. Micul dejun il puteti servi in restaurantele vasului si in bufetul Lido, dar il puteti comanda si in cabina prin Room Service in fiecare dimineata cu exceptia zilei debarcarii. Pranzul de asemenea se serveste in restaurante si in bufetul Lido.

MSC Croaziere a introdus de curand un program flexibil pentru bufeturi ce sunt deschise non-stop pentru 20 de ore pe zi, de la 06:00 la 02:00 dimineata.

Preparatele pe gratar se servesc in bufetul Lido de la pranz pana la miezul noptii la bordul vaselor MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina. De asemenea pizzeria este deschisa in acelasi interval de timp cu exceptia celei de la bordul vasului MSC Divina care inchide la ora 18:00.

Atmosfera vestului salbatic o regasiti in restaurantele Tex-Mex El Sombrero (la bordul vasului MSC Fantasia), Santa Fe (la bordul vasului MSC Splendida) si Sacramento (la bordul vasului MSC Divina).

Pentru o seara autentic orientala, restaurantele Shanghai (la bordul vasului MSC Orchestra), si Oriental Plaza (la bordul vasului MSC Magnifica) ofera o varietate de sushi si preparate chinezesti, indoneziene, indiene si tailandeze, in timp ce restaurantul panoramic Galaxy (la bordul vasului MSC Divina) ofera mancare mediteraneana, iar barul Kaito Sushi (la bordul vaselor MSC Poesia si MSC Musica) serveste o selectie de sushi, sashimi, tempura si teriyaki.

Membrii MSC Yacht Club (la bordul vaselor MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida si MSC Fantasia) se vor bucura in orice moment de room service.

Diete Speciale:

Majoritatea dietelor speciale se pot servi la bord, insa doar daca s-a solicitat acest lucru in momentul rezervarii. Meniurile Kosher sunt disponibile daca sunt solicitate cu cel putin 2 luni inainte de imbarcare, iar cele Halal sunt disponibile pentru itinerarii in Marea Mediterana, Insulele Canare si Africa de Sud.

MSC Croaziere lucreaza pentru introducerea meniurilor fara gluten in restaurantele principale de la bordul vaselor MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Orchestra si MSC Poesia, cu itinerarii in Marea Mediterana si Europa de Nord.


Altele

Recomandari: Pachetul de bauturi All Inclusive


All inclusive adult: include o selectie de bauturi alcoolice si racoritoare care pot fi consummate in orice moment al zilei (bere la draft, vin, cafea). Exceptie: baututile din minibar si brandurile premium.

Adulti (18 ani +) – 23.5 euro/ pers./zi, service charge inclus.


All inclusive Young: include o selectier de racoritoare (neimbuteliate). Exceptie: produsele din minibar.

Copii/ adolescent (4 – 17 ani) – 15 euro/ pers/zi, service charge inclus. 


INSCRIERE NEWSLETTER