TELEFON (VODAFONE):   +40-730919191

MP DE FORMULA 1 AL BELGIEI -

Liege, Belgia

Pachetul Include

2 nopti,

Servicii incluse
- 2 nopti cazare/ persoana in perioada 22 - 24 august 2015, in Aachen, la hotelul din oferta sau similar; 
- mic dejun;
- BONUS: Bilet cursa Formula 1 - Belgia, categorie categorie Bronze (Blanchimont) pentru ziua de duminica 23 august 2015;
- taxa de procesare a biletelor de cursa Formula 1 - Belgia;

Nu sunt incluse
- transportul din/ spre Romania (se poate asigura la cerere);
- transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigura la cerere);
- asigurare TRAVEL (include asigurare medicala de calatorie si asigurare STORNO);
- taxa de livrare a biletelor de eveniment in Romania – aproximativ 40 euro/ livrare,
- taxa de oras (se plateste la receptia hotelului);
- excursii si activitati optionale;

Descriere Hotel

Situat convenabil, chiar langă autostrada A602/E25 Liege - Luxemburg, Campanile Hotel & Restaurant Liège / Luik este un hotel ecologic aflat la o scurtă călătorie cu mașina de Aeroportul Liege și de centrul orașului Liege. Hotelul are o grădină cu terasă care oferă vedere la oraș.
Campanile Hotel & Restaurant Liège / Luik este situat la puțin peste 7 km de Aeroportul Liege și la aproximativ 2 km de centrul prosper al orașului Liege. Terenul de golf Bernalmont se află la mai puțin de 5 km.
Gara Liège-Guillemins oferă legături naționale și internaționale și este situată la 5 minute de mers cu mașina de hotel.

Facilitati Hotel

Dotari camere:
Hotelul oferă camere cu o capacitate de 1, 2 sau 3 oaspeți, inclusiv camere comunicante, camere de fumători si camere de nefumători. Toate camerele oferă dotări și facilități moderne, precum priză de telefon pentru laptop si TV cu canale Canal+. Hotelul oferă locuri de parcare.

Facilitati:
Internet
    Gratuit! Internet wireless este disponibil in camerele hotelului si este gratuit.
    Gratuit! Internet wireless este disponibil in centrul de afaceri si este gratuit. 

Parcare
    Gratuit! Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare). 
Servicii
    pranz la pachet
    automat (băuturi)
    receptie deschisă nonstop
    săli de conferintă si petreceri
    fax/copiator
General
    ziare
    camere pentru nefumători
    facilităti pentru persoane cu mobilitate redusă
    incălzire
    cameră(e) comunicantă(e) disponibilă(e)

Facilitati Statiune

Liege este un oras situat in regiunea Valonia, Belgia, fiind, de asemenea, capitala provinciei Liege. Orasul este situat intr-o zona joasa, inconjurata de coline, fiind un important port fluvial si un nod de comunicatii. Acest oras are 617.590 de locuitori, fiind unul dintre orasele caracterizate de aglomeratie urbana datorita numarului mare de studenti. In fiecare seara, acestia umplu cafenelele si restaurantele din Carré, spatiul dintre strazile Pot d’Or, St. Adalbert, St. Gilles si bulevardul Sauvenière.

Atractii

Liege este asezat chiar la inceputul podisului hercinic Ardeni, ceea ce face ca peisajul din sud sa fie foarte diferit de restul orasului, fiind caracterizat de dealuri inalte si paduri.

In ceea ce priveste istoria acestei regiuni, Liege a fost capitala unui principat ecleziastic pe o perioada de opt secole. Trecutul sau istoric ofera orasului numeroase monumente religioase si laice, diverse muzee si locuri de promenade. Zona centrala a orasului este un amestec de vechi si nou, intr-o combinatie de cladiri din anii 1960 si '70 cu bulevarde largi, cladiri moderne si cateva parcuri atractive. In zonele limitrofe ale orasului Liège sunt de gasit zone distincte: zona marilor complexe industriale intinse pe malul râului, in partea de nord si de sud si zonele populate de catre muncitori, in partea de est si de vest.

In ceea ce priveste clima orasului, datorita influentei oceanului, clima este moderata, bogata in precipitatii. Temperatura medie lunara variaza intre 3 °C in luna ianuarie si 18 °C in iulie. Iar precipitatiile medii lunare variaza intre 65mm in ianuarie si 78 mm in iulie.

Daca sunteti interesat de cumparaturi, acest oras va ofera posibilitatea de a face cateva vizite in diversele magazine pe care le puteti intalni in zona. Duminica se deschide cea mai veche strada comerciala din Europa. Pe aceasta strada poti gasi flori si legume proaspete, haine si bijuterii. Strazile dintre Piata Saint Lambert si Orasul Vechi va ofera, de asemenea, posibilitatea de a va plimba pe la magazine. Pasajul Lemonier este renumit pentru produsele adresate celor mici, aici gasindu-se Burberry, Mer du Nord si Pauline.

Referindu-ne la calatoria cu avionul, aveti mai multe posibilitati de a ajunge in acest oras. Aeroportul Liege este cunoscut pentru transportul de marfa, fiind al 7-lea cel mai mare aeroport cargo din Europa, are insa zboruri charter si câteva linii regulate, cu rute spre si de la Agadir, Alicante, Bodrum, Catania, Corfu, Djerba, Heraklion, Hurghada, Ibiza, Izmir, Las Palmas, Malaga, Monastir, Palma de Mallorca, Pristina, Rhodes, Tel Aviv si Tenerife. Puteti opta, de asemenea, sa ajungeti pe Aeroportul Brussels de unde aveti optiunea de a pleca cu trenul catre Liege. Aeroportul Maastricht este, de asemenea, aproape de oras.

Altele

Suplimente bilet categorie superioara
+ 230 euro/persoana Silver Francorchamps + Silver Spa – tribuna neacoperita;
+ 250 euro/persoana Silver Bruxelles – tribuna acoperita;
+ 315 euro/persoana Gold 4 Eau – Rouge – tribuna neacoperita ;
+ 340 euro/persoana Gold 7 Source – tribuna acoperita;
+ 375 euro/persoana Gold 2 (GP2) + Gold 3 (Eau Rouge) + Gold 6 (Chicane) + Gold 8 (Source Start) + Gold 9 (Pole Position) – tribuna acoperita;
+ 400 euro Gold 1 (Pit);

- tarifele pentru cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;
- prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, cu recalcularea pachetului turistic;
- cursa pentru Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei din cadrul etapei FIA este programata pentru data de 23 august 2015, pe circuitul Spa Francorchamps din Belgia;

- biletele pentru Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei incluse in pachet sunt de categorie Bronze (Blanchimont) pentru ziua de duminica 23 august 2015; la cerere se pot asigura bilete de categorie superioara, cu suplimentele aferente; 

INSCRIERE NEWSLETTER