LIFECO 5* - Antalya

Antalya, Turcia

Pachetul Include

3 nopti, Antalya

PACHTETE STANDARD 

Includ- Cazare si nutritia zilnica
– Detox: Master Detox or Green Juice Detox
– Programul de sanatate anti-imbatranire; Programul de nutritie intermitent cu calori reduse.
– 1 sesiune (15 min.) consultatia doctorului
– 2 sesiuni (30 min. fiecare)analiza compozitiei corporale, test rapid si dietetician cu consultarea unui nutritionist (la inceputul si sfarsitul programului).
– Utilizarea zonei de Spa (Baie Turceasca, sauna cu infrarosu, baie de aburi, traditional sauna, sauna traditionala)
– Yoga de doua ori pe zi, si sesiuni in grup de meditatie
– Utilizarea de zi cu zi a piscinei acoperite si in aer liber
– Utilizarea de zi cu zi a centrului de fitness
– Exercitiile de dimineata
– Terapia de zi cu zi cu oxygen – 20 min.
– Terapia zilnica la vibratii turbosonice – 30 min.
– Terapia de zi cu zi biofonica – 25 min.
– Terapia cu mgneti – 15 min. as needed
– Terapia cu lumina de zi cu zi “Luminette” – 20 min.
– Curatarea colonului zi de zi “Angel of Water” (curatarea colonului fara ajutorul unui asistent)
– Set cadou LifeCo (carte, perie uscata, curatarea caitatii bucale, TLC sticla de apa de o calitate premium)
– Sesiune educationala de zi cu zi care ce vizeza diferite subiecte despre stilurile de viata sanatoase.


PACHETE TERAPEUTICE

Puteti adauga pachete Spa la programele de vindecare naturale.
Pachetul de terapie nu include programul de Detox.

Pachetul Terapeutic De DETOX
Ca parte a vietii moderne, constienti sau nu, noi suntem cei care punem in sarcina corpului nostru, aerul pe care il respiram, apa pe care o bem, alimentele procesate pe care le consumam, stresul de zi cu zi prin care trecem, toate acestea la un loc creand o acumulare toxica de care nu putem scapa asa usor.

Aceste toxine reprezinta motivul prin care dezvoltam conditia ce o numim “boala”.

Pentru a ne proteja de boli si a ne mentine tineretea, aspectul si energia pentru multi ani de acum incolo, avem nevoie sa scapam de aceasta acumulare toxica. Asa putem descoperi o mare parte din secretele tineretii.

The LifeCo isi propune sa te ajute sa scapi de aceasta acumulare toxica prin acest program de detox, care iti va permite de asemenea sa iti recastigi sanatatea, energia si sa permiti organismului tau sa reinoiasca si sa intinereasca.

Pe toata durata programului de curatare, prin cresterea suportului terapeutic, vei putea obtine mai multe rezultate eficiente.


Descriere Hotel

The LifeCo este primul și unicul centru de sănătate, well-being/well-aging, prevenire și suport pentru stările de boală din Turcia și unul dintre puținele din lume de acest fel, venind în întâmpinarea nevoilor în creștere ale celor ce încearcă să prevină și să țină pasul cu maladiile provocate de stilul de viață modern la care cu toții suntem expuși.

The LifeCo vă vine în întâmpinare cu o abordare holistică 360°, ce include terapii anti-aging și de well-being, tratamente de prevenție pentru cancer și boli cronice, tratamente de înfrumusețare și desfătare, dar și terapii pentru spirit, toate în același pachet.

The LifeCo, cu abordarea sa SĂNĂTATE 360°, oferă participanților la programele sale oportunitatea de a a-și îmbunătății forma fizică, de a-și crește nivelul de energie și de a-și spori în final calitatea vieții.

Facilitati Hotel

SĂNĂTATE 360° înseamnă:

 • Well-Aging
 • Educație
 • Susținerea vindecării
 • Produse de suport
 • Mișcare și flexibilitate
 • Detoxifiere
 • Minte
 • Estetică
 • Spa
 • Reabilitare
 • Tratamente medicale personalizate
 • Nutriție

Well-being

Serviciile de well-being pe care CentreleThe LifeCo le oferă se încadrează în trei mari categorii:

 • Scăderea nivelului de acumulare a toxinelor prin abordarea unui stilul de viață corect, sănătos.
 • Educarea în ce privește managementului toxicității cu ajutorul diverselor produse esențiale și complementare, pentru a preveni apariția problemelor de sănătate.
 • Furnizarea de terapii de suport, atunci când îmbolnăvirea deja s-a produs.

Facilitati Statiune

Filosofia The LifeCo

Poți fi mai sănătos fără a-ți compromite stilul de viață actual

Noi credem că oricine poate adopta un stil de viață mai sănătos, făcând alegeri corecte ce pot fi perfect integrate în viața sa normală de zi cu zi. The LifeCo se dorește a fi perceput ca o sursă de alegeri sănătoase, oferindu-le celor interesați instrumentele de care au nevoie pentru a-și corecta stilul de viață.

Sănătatea nu se reduce la “sănătos” și “nesănătos”

De-a lungul vieții, starea noastră de sănătate poate cunoaște suișuri și coborâșuri. Dacă am încerca să ilustrăm pe o scară de la 0 la 100 diferitele niveluri ale stării de bine pe care le experimentăm, vom constata că nivelul la care ne situăm la un moment dat este influențat de alegerile de stil de viață pe care le facem. Misiunea Centrelor LifeCo este aceea de a vă poziționa la un nivel superior pe această scală a sănătății ajutandu-vă să faceți alegeri cât mai bune cînd este vorba despre ce alimente mâncați, ce apă beți, ce aer respirați și cât de multă mișcare faceți.

Regula 75-25

Credința noastră este aceea că o stare optimă de sănătate poate fi atinsă printr-o abordare echilibrată, urmând regula 75-25. Aceasta presupune să încercați să includeți în viața voastră opțiuni sănătoase în proporție de cel puțin 75%, păstrându-vă în restul de 25% standardele normale de viață. Urmând această regulă, veți constata îmbunătățiri evidente în felul în care arătați și vă simțiți și în ce privește starea generală de sănătate, toate acestea fără a fi nevoie să vă compromiteți major stilul de viață curent.

Atractii

Descriere:
Pionier in programele de detox, Centrul LifeCo Antalya, deschis in hotelul de 5 stele Akra Barut, introduce o abordare inovativa a ceea ce inseamna well-being, sanatate, frumusete, anti-aging, antrenamente si tratamente SPA. 
Programul de 7 zile in centrul de detox va ajuta sa dobanditi un stil de viata mai sanatos prin nutritie, managementul stresului, detoxifiere corporala si mentala, sport si activitati la malul marii.

Pe langa faptul ca veti avea o experienta de neuitat si plina de satisfactii, veti invata sa traiti sanatos si sa mentineti un stil de viata sanatos si odata intorsi acasa. 
La finele programului va veti cunoaste noul "EU", mai sanatos, mai energic, intinerit si mai sigur pe sine ca niciodata pana acum. Dupa ce veti experimenta pe viu schimbarile si marile beneficii, nu veti mai dori sa renuntati la noul stil de a fi si de a trai.

Altele

Situat pe malul marii, acest hotel de 5 stele ofera o piscina in aer liber si facilitati de spa. Restaurantul principal al Hotelului Akra Barut serveste preparate din bucataria turceasca si mediteraneana.
Toate camerele de la Akra Barut au balcon cu vedere la Marea Mediterana sau la Muntii Taurus. Camerele in stil contemporan sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit si Wi-Fi gratuit.
Centrul de wellness ofera o sauna, o baie turceasca si o serie de masaje. Oaspetii se pot antrena la sala de gimnastica bine dotata sau pot juca tenis pe terenurile complexului.
Hotelul Akra Barut are mai multe restaurante si baruri. Sunt disponibile preparate ecologice, specialitati turcesti si diverse gustari.
Hotelul Akra Barut este situat la 3 km de centrul Antalyei. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 15 km, iar hotelul ofera parcare gratuita.

INSCRIERE NEWSLETTER