TELEFON (VODAFONE):   +40-730919191

SENIORI IN ESTORIL SI CASCAIS - Estoril, Cascais

Estoril, Cascais, Portugalia
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Estoril si Cascais sunt doua statiuni prospere si faimoase, invecinate, parte din Triunghiul de Aur, raiul surferilor si al jucatorilor de golf.
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Estoril este vestit pentru apele termale si aerul cosmopolit si aristocrat iar Cascais, pentru stralucirea data de curtea regala.
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  La inceput o mica statiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinatie preferata de regii europeni exilati printre care si regele Carol al Romaniei.
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Targul de produse artizanale din Estoril este unul dintre cel mai bine organizate evenimente de pe perioada verii, in Portugalia.
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Unele dintre cele mai bune terenuri de golf ale Portugaliei se afla in aceasta parte a coastei Lisabona
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Desi, a fost o statiune regala, Cascais are toata stralucirea Estorilului dar nu si reputatia lui, dezvoltat in jurul vechiului port, cu multe biserici si capele vechi.
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Din parcul cu palmieri, situat in fara Cazinoului, se ajunge, printr-un pasaj subteran la plaja Tamariz, de unde se poate ajunge foarte usor, pe jos, pana la Cascais, traversand mai multe plaje naturale.
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Apusurile de soare în Oceanul Atlantic sunt memorabile.
 • Seniori in Estoril si Cascais
  Vezi Mare
  Estoril este vestit pentru apele termale si aerul cosmopolit si aristocrat; Cascais, pentru stralucirea data de curtea regala.

Pachetul Include

7 nopti, Estoril, Cascais

Include


 •     7 nopţi cu mic dejun hotel 4* Estoril
 •     Zbor Compania BLUE AIR Bucureşti - Lisabona - Bucureşti (bagaj 32 kg/pers)
 •     Taxele de aeroport 190 euro/persoană
 •     Transfer apt-htl-apt
 •     Asistenta turistică în limba romană pe toată durata programului turistic
 •     Turul panoramic al Lisabonei

Nu include


 • Intrări la obiective, excursiile opţionale
 • Supliment pentru 6 cine, apă şi vin 90 euro/persoana
 • Servicii catering pe parcursul zborurilor
 • Bacşiş pentru transportul bagajelor
 • Asigurarea storno şi medicală
 • Taxă locală 1 euro/persoană/zi
 • Taxă Aeroport 190 euro/persoană

Descriere Hotel

HOTEL APART CLUBE DO LAGO 4* - ESTORIL 
Localizare: hotelul are o asezare linistita fiind pe o colina in eleganta statiune Estoril. La 10 minute de mers pe jos de hotel se afla gara Monte Estoril de unde puteti ajunge cu trenul la Lisabona. Orasul Cascais este la 2 km distanta, iar orasul Sintra, protejat de UNESCO, este la 11 km distanta. Pentru o vacanta mai activa este disponibil un teren de tenis, iar iubitorii de cultura pot vizita Muzeul Regional Portughez al Muzicii, aflat la 2 minute de mers pe jos. Caracteristici hotel: hotelul oferta o piscina in aer liber, amplasata in gradini luxuriante si un centru spa cu piscina interioara si sauna, un centru fitness (acces gratuit), cada cu hidromasaj. Pentru cei ce doresc sa inchirieze masina hotelul are parcare private. Ultima renovare a hotelului a fost facuta in 2011.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera wi-fi gratuit, snack bar la piscina, bar si lobby bar, restaurant. Camerele sunt spatioase si au o chicineta bine utilata (plita electrica, microunde, aparat pentru cafea, frigider). De asemenea camerele au o zona de living cu masa. In camere exista: seif, televizor, telefon, aer conditionat, baie, balcon. 
Pagina internet: http://www.hotelclubedolago.com/en/Utilities/Homepage.aspx

Facilitati Statiune

Desi a fost doar o mica statiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinatie preferata de regii exilati ai Europei, printre care si regele Carol al Romaniei, fiind denumita Riviera Portugheza. Aici gasim un vestit cazinou, gradini frumoase, terenuri de golf si o atractiva plaja de nisip - Tamariz. 
Estoril se afla la doar 15 kilometri distanta de capital tarii, Lisabona. Statiunea a fost resedinta lui Juan de Burbon, pretendent la tronul spaniol la sfarsitul secolului al XX-lea.Din parcul cu palmieri, situat in fara Cazinoului, se ajunge printr-un pasaj subteran la plaja Tamariz, de unde se poate ajunge foarte usor, pe jos, pana la Cascais, traversand mai multe plaje naturale. 
Targul de produse artizanale din Estoril este unul dintre cel mai bine organizate evenimente de pe perioada verii, in Portugalia. Un obiectiv extrem de important este Biserica Sfantul Anton din Estoril, ce a fost construita in secolul al XVI-lea pe locul unei cladiri mai vechi; a fost reconstruita dupa cutremurul din 1755, dar a fost din nou grav avariata de un incendiu in 1927. Placutele de azulejos si fatada in stil baroc raman insa intacte. In apropiere, pasionatii de curse cu vehicule motorizate ar putea vizita faimosul Autodrome Estoril, care se afla in umbra muntilor Sintra, la aproximativ 10 km inspre interiorul tarii. 

Fosta statiune regala, Cascais are toata stralucirea Estorilului dar nu si reputatia acestuia. Intreaga statiune s-a dezvoltat in jurul vechiului port, cu multe biserici si capele vechi. Remarcabil este Palatul Muzeu Castro Guimaraes cu o impresionanta colectie de carti si Muzeul Marii. Pentru apele sale limpezi si transparente, regiunea a primit steagul albastru al Uniunii Europene dar frumusetea regiunii convinge calatorul dincolo de cuvinte.

Atractii

Excursie inclusa in pret: TURUL ORASULUI LISABONA (in ziua sosirii)
Excursia dureaza aproximativ 4 ore. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Se coboara apoi spre raul Tagus si urmeaza cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei.

Altele

GRUP MINIM: 25 persoane. 
Pentru un grup de 21-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): 
OTOPENI 07:15 LISABONA 09:55 
LISABONA 11:00 OTOPENI 17:10

INSCRIERE NEWSLETTER