NOTA INFORMATIVA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL  


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, turism Private Travel SRL  J40/9001/ 25.07.2011, codul unic de înregistrare RO28913185, Sediul Mun. Bucuresti – Sector 6, str. Ale. Valea Viilor, nr 7 bl M40 sc 1 ap 39 sectorul 6 cod poştal 062017, telefon 0745187422, E-mail contact@myescape.ro, Cont bancar RO17 CECE B607 30RO N305 9490 deschis la Banca Cec Bankare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: SC Private Travel SRL

Daca este cazul, va rugam sa va exprimati pe contact@myescape.ro refuzul dumneavoastra pentru acest process de prelucrare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@myescape.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

INSCRIERE NEWSLETTER