TERMENI SI CONDITII


DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.myescape.ro                      

Contract intre Utilizator si societate

Contract intre utilizator (dvs.) si societate - agentia de turism (noi). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditiile contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet a socieatii noastre, www.myescape.ro

 

Site

Site-ul va este oferit de agentia de turism Private Travel SRL  J40/9001/ 25.07.2011, codul unic de înregistrare RO28913185, Sediul Mun. Bucuresti – Sector 6, str. Ale. Valea Viilor, nr 7 bl M40 sc 1 ap 39 sectorul 6 cod poştal 062017, telefon 0730919191, E-mail contact@myescape.ro, Cont bancar RO17 CECE B607 30RO N305 9490 deschis la Banca Cec Bank. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

 

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

 

Serviciile oferite

Agentia de turism va pune la dispozitie informatii generale despre destinatiile pe care le are incluse in oferte, programe turistice organizate de agentia noastra (programe proprii) de sejur, circuit, croaziera, sejururi active de tip aventura si altele.

Pentru toate destinatiile si toate ofertele incluse pe acest site, puteti face Rezervari prin intermediul postei electronice sau direct pe site.

 

Societatea actioneaza si ca Agent

Societatea actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, alti furnizori de Servicii Turistice.


Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


Informatiile publicate pe Site

Societatea ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam sa notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, daca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.


Agentia de turism nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), daca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.


Agentia de turism nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri.  Societatea noastra depune tot efortul sa corecteze erorile (corigibile) imediat ce sunt observate sau/si ne sunt aduse la cunostinta.

 

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuata in functie de ofertele  de pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la agentia de turism si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa. MyEscape nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

 

Bilete de avion: sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror altor reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 de minute pentru zborurile internationale, respectiv 90 de minute pentru zborurile interne. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 de ore inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor. Cupoanele biletului de avion trebuie utilizate in ordine consecutiva. In cazul neresepctarii acestei prevederi, compania aeriana isi rezerva dreptul de a anula biletul in cauza.


Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma.

 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate in contractul cu turistul si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

 

Utilizarea Site-ului

Agentia de turism MyEscape nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Agentia de turism MyEscape nu raspunde pestru actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

 

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter  care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati, oferte speciale si alte informatii.

 

Interzicerea accesului pe Site

MyEscape isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila

 

Responsabilitatea agentiei MyEscape

Agentia nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Agentia este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

 

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.

Societatea nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de agentia noastra. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

 

Forta Majora

Societatea nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Societatea sau furnizorii sai.

INSCRIERE NEWSLETTER